Mi nem csak rendszert adunk, hanem testreszabott, kész marketing eszközt.

Ha professzionális segítségre van szüksége a rendszer testreszabásához, egyedi ajánlat alapján kérhető:

Üzleti konfiguráció

Üzleti konfiguráció

A rendszer személyre szabását egészen a legapróbb technikai részletekig elvégezzük, amely magában foglalja az adatbázisok feltöltését, az egyedi mezőértékek és sablonok előkészítését és feltöltését, plug-inek installálását, kategóriák kialakítását.

Saját arculattal rendelkező sablonok elkészítése

Sablonok

Szeretne saját arculattal rendelkező sablonokból dolgozni? Bármely digitális megjelenési forma designjának és kódolásának elkészítésében segítségére tudunk lenni: landing oldal, kapcsolati és/vagy regisztrációs form, push üzenet, pop-up, email.

Vezetői dashboardok és operatív riportok elkészítése

Professzionális riportok

Az eredmények szakértő kiértékelésében segítő kezet nyújtunk: ha csak a legfontosabb számok szükségesek, látványos vezetői dashboardokat, míg ha a részletekben szeretne elmélyedni, automatikus operatív riportokat készítünk.

Teljeskörű kampánymenedzsment

Kampány­menedzsment

Tapasztalt kollégáinktól céljainak megfelelően kérheti customer journey megtervezését és/vagy implementálását, digitális tartalommenedzsmentet: email, landing oldal, push üzenet tervezését, szerkesztését, tesztelését.

Stratégiai tanácsadás

Stratégiai tanácsadás

A rendszer által nyújtott lehetőségek kiaknázására kérje szakértőink tanácsát: lead scoring és kedvezményrendszerek kialakítása, nyereményjátékok, influencer hálózat kiépítése, adatok elemzése és insight-ok generálása, ügyviteli rendszerekhez való kapcsolás.

Testreszabott ügyfélkiszolgálás

Testreszabott ügyfélkiszolgálás

Bármilyen egyedi igénnyel bizalommal fordulhat hozzánk! Kollégáink rugalmasan és szakértő tudással állnak rendelkezésére, akár a folyamatok vagy a technikai feltételek kialakításában is.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

  • Your cart is empty.