Többcsatornás marketing kommunikáció WordPress integrációval

Most 5% kedvezménnyel, 160 000 ft értékű ajándék WordPress bővítményekkel.

Wordpress LeadEngine

Online marketing hatékonyan

Hozzon ki még többet meglévő online marketing kommunikációjából, és növelje eladásait egyszerűen, hatékonyan marketing automatizációs rendszerünkkel.

marketing automatizáció

Adatvezérelt marketing­kommunikáció

Automata kampány journey-k, multichannel kommunikáció, biztonságos adatbázis menedzsment. Igényeljen demo hozzáférést, és ismerje meg kötöttségek nélkül marketing automatizációs platformunkat.

automatizált kampány journey-k, perszonalizált kommunikáció
Previous slide
Next slide

Emelje ügyfeleivel való kommunikációját egy új szintre!

1
Multichannel kommunikáció

Érje el potenciális vagy meglévő vásárlóit a számukra releváns csatornákon

Alakítson ki hosszútávú kapcsolatot vevőivel és kezelje őket ügyfélként. Kezdje el még azelőtt, hogy vásárolnának, építsen saját adatbázist a GDPR szabályoknak megfelelően.

Alakítson ki vonzó, reszponzív érkezési oldalakat potenciális vásárlói, látogatói számára. Készítsen regisztrációs űrlapot, ahol látogatói feliratkozhatnak és cserébe értékes tartalmakhoz, kedvezményekhez juthatnak.

Gyűjtse feliratkozóit a weboldalán elhelyezett pup-up-okon, push üzeneteken és a legtrendibb chatbotokon keresztül.

Mindezt egyhelyen, egyszerűen a LeadEngine-ben.​

Tartsa fenn (potenciális) vásárlói érdeklődését, építse a márkáját

Építse ügyfeleivel kapcsolatát emailben, sms-ben, pop-upban, mobil vagy web push értesítésen keresztül eljuttatott üzenetekkel. Kínáljon releváns, letölthető tartalmakat feliratkozóinak, és segítse őket a vásárlási folyamat során.

Szerkesszen egyszerűen drag&drop módszerrel reszponzív hírleveleket. Perszonalizálja üzenetét, és állítson be egyedi feladót. Szabja testre üzenetét, ajánlatát feliratkozói profil adatai vagy viselkedésük alapján.

Mindezt a LeadEngine felhasználóbarát kampánytervezőjével.

2
3
Automata kampányvarázsló

Maximalizálja értékesítési konverzióját

Kommunikáljon minden feliratkozójával az általa preferált csatornán, és buzdítsa őket vásárlásra. Kövesse nyomon a vásárlási folyamatot, és segítse ügyfeleinek megtalálni a számukra megfelelő terméket.

Alakítson ki automatizált, esemény alapú kampányokat. Küldjön üdvözlő, kosárelhagyó, tranzakciós, újra aktiváló vagy cross sell üzenetet a nagyobb árbevétel eléréséért.

Növelje retargeting kampányainak hatékonyságát. Intelligens ajánlórendszerünkkel személyre szabott ajánlatokat állíthat össze vásárlóinak.

Mindezt a LeadEngine eseményvezérelt kampány-megoldásaival.

Növelje vevői hűségét, generáljon visszatérő vásárlókat

Ne engedje el vevői kezét a vásárlást követően, növelje az elköteleződést különleges akciókkal, és alakítson ki márkahűséget. Alakítson ki szorosabb kapcsolatot vevőivel, és gyűjtsön tőlük visszajelzést, hogy magasabb szintre emelhesse szolgáltatását.

Pontozza és címkézze vevőit, majd allokálja marketing erőforrásait az igazán értékes ügyfelekre. Használja adatait, szegmentálja tagjait vásárlásaik és érdeklődésük alapján, és küldjön nekik személyre szóló, dinamikus tartalmat.

Aktivizálja régi vevőit. Gyűjtsön visszajelzést vásárlóitól, és javítsa szolgáltatását az ügyfelek igényeinek megfelelően.

Mindezt intelligensen, a LeadEngine-ben gyűjtött adatokra építve.

4
5
Lead scoring

Kövesse nyomon eredményeit marketing- kommunikációs költségeinek optimalizálásához

Marketing erőforrásait az igazán értékes leadekre allokálja. Azonosítsa be a legjobban teljesítő csatornákat, kampányokat, ajánlatokat és a legnagyobb potenciállal rendelkező célcsoportokat részletes statisztikáink segítségével.

Növelje marketing tevékenységének hatékonyságát a meglévő rendszereinek az integrálásával és folyamatainak az automatizálásával.

Mindezt a LeadEngine mögött álló szakértő, tanácsadó csapat támogatásával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne jobban megismerkedni rendszerünkkel vagy igényeljen ingyenes demo fiókot.

Referenciák

hellenergy
newyorkcafe
zichyparkhotel
Corvinus Egyetem
ragyogomosolyprogram
residencehotelbalaton
jobinfo
jafholz
varosligetcafe
dunarelaxhotel
wesslinglogo
oxigenhotel
researchcenter
depo
monddmeg
tunderkerthotel
Central logo
Spoon logo
gundel logo
2007kapos logo

Technológiai háttér

Google cloud platform

bővebben

Google cloud platform

A világ 3 legnagyobb virtuális szerver szolgáltatója közül választottuk, hogy zökkenésmentesen, rugalmasan és megbízhatóan tudjuk szolgáltatásunkat nyújtani, akár különleges igények esetén is.
érdekel

Lokalizált sender

bővebben

Lokalizált sender

Saját magyarországi szerverparkkal és annak ugyancsak saját és minden igényt kielégítő megoldásaival maximalizáljuk a levelek célba juttatását, szakértő support csapatunk pedig gyors és direkt orvoslatokkal áll rendelkezésre.
érdekel

Integráció

bővebben

Integráció

Felületünkön számos külső szoftver támogatása elérhető, de amennyiben ez kevésnek bizonyulna, további bővítményekkel (plugin) is testre szabható működése, ehhez akár tanácsadásban vagy technikai megvalósításban kérheti segítségünket.
érdekel

API

bővebben

API

Szolgáltatásunkat kifinomult REST API-ján keresztül szinte korlátoktól mentesen kötheti össze már meglévő szoftvereivel, pontos dokumentáció alapján vagy programozói segítség mellett is.
érdekel
  • Your cart is empty.