A siker összetevői

Automatizáció cégére szabva: a modern digitális kommunikáció minden eszközét egy helyen biztosítjuk, így marketing kampányai hatékonyságát kényelmesen növelheti, üzeneteit, már meglévő és potenciális ügyfeleit egyszerűen kezelheti.
Multichannel kommunikáció

Multichannel
kommunikáció

Üzenete célba ér, jó helyen és jó időben! Mindenkit a számára megfelelő csatornán szólíthat meg: emailben, SMS-ben, push értesítéssel vagy az oldalán egy jól elhelyezett pop-uppal.

Automata kampányvarázsló

Automata
kampányvarázsló

Vizualizálja kampányát és tervezzen átláthatóan! Az egyes kommunikációs folyamatok akár egész bonyolult rendszerét grafikus ábrán gyorsan áttekintheti, könnyedén módosíthatja.

Digital asset management

Digital asset
management

Kezelje biztonságosan és egyszerűen weboldalai képi és szöveges tartalmát, szerkesszen akár rövid leírásokat vagy gyakran frissülő híreket, esetleg interaktív képes katalógusokat.

Landing oldalak és formok

Landing oldalak
és formok

Könnyen készíthet látványos és hatékony érkezési oldalakat, amelyeket több célcsoportra is optimalizálhat, eltérő tartalommal és designnal a regisztrációk számának növelésére.

Profilépítés és szegmentáció

Profilépítés és
szegmentáció

Kövesse nyomon ügyfelei aktivitását, alakítsa ki és valósítsa meg stratégiáját kényelmesen! Ügyfelei közt olyan célcsoportokat határozhat meg, melyek valós érdeklődést tükröznek.

Statisztika, weboldal analitika és benchmark

Statisztika, weboldal analitika
és benchmark

Adatok tömkelege áll rendelkezésre a klasszikus statisztikai mérésektől a professzionális többcsatornás összehasonlításokig. Segítünk előnyt kovácsolni belőlük!

Dinamikus tartalom

Dinamikus
tartalom

Felejtse el a tömegeknek szóló üzeneteket: szólítsa meg célcsoportjait külön-külön vagy tagjait egyenként, automatán, nekik releváns tartalommal, építve a bizalmat és növelve az eredményességet!

Adatbázis menedzsment

Adatbázis
menedzsment

Listái rendelkezésre állnak egy helyen, minden szükséges információval. Demográfiai és viselkedési adatok, egyedi értékek tárolhatóak, melyekkel fokozhatja kampányai sikerességét.

Lead scoring

Lead scoring

Használja rendszerünket arra, hogy jobban megismerje ügyfeleit, kövesse aktivitásukat (vásárlás, email olvasás, vélemény írás, stb.) és alakítson ki valós igényeken alapuló loyalty programokat!

Multilanguage

Multilanguage

A nemzetközi piacokon is megjelentetheti termékeit, a többnyelvűség kezelése nem hosszas munka többé. Rendszerünkkel gyors, precíz és egyszerű lehet cégének a tartalommenedzsment a jövőben!

Összes cikkünk a LeadEngine funkcióiról

Kérdése van?
Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

  • Your cart is empty.