Építse hűségprogramját a LeadEngine, és a HostWare segítségével - Egyesítse erőit és növelje szállodája bevételét!

LeadEngine
HostWare

Az igazán sikeres szállodák tudják, hogy a visszatérő vendégek a legértékesebbek.
A LeadEngine, és a HostWare integrációjának köszönhetően mostantól hatékonyan kezelheti szállodája törzsvendég programját, és egyúttal magas szintű, automatizált marketing kampányokat is futtathat.

1.

Törzsvendég Program egyszerűsége:

Hozza létre és kezelje törzsvendég programját egy központosított rendszeren keresztül.
A LeadEngine és a WordPress integrációjával egyszerűen regisztrálhatja vendégeit a programba, míg a LeadEngine segítségével személyre szabott kommunikációt indíthat feléjük, és tájékoztathatja őket a legújabb ajánlatokról és kedvezményekről.

2.

Automatizált kommunikáció és kampánymenedzsment:

Az automatizált hírlevél és marketing kampányok segítségével időben és célzottan érheti el vendégeit, legyen szó akár speciális ajánlatokról, akár foglalási információkról. A LeadEngine integrációjával könnyedén indíthat és elemezhet kampányokat, míg a HostWare segítségével naprakész vendégadatokat kaphat.

3.

Vendégadatok folyamatos szinkronizációja:

A HostWare rendszer naponta egyszer automatikusan továbbítja a vendégforgalmi adatokat a LeadEngine szoftverbe, amelyek alapján a rendszer segítségével kiváló marketing kommunikációt valósíthat meg. Így mindig a legfrissebb adatok alapján kommunikálhat vendégeivel. 

4.

Egyedi Törzsvendég azonosítás és pontozás:

A LeadEngine segítségével folyamatosan nyomon követheti a törzsvendégek pontjait és aktivitásait. A pontozási rendszer alapján különböző kedvezményeket és ajánlatokat kínálhat vendégeinek, növelve ezzel a visszatérési arányt és a vendégelégedettséget.

5.

Átfogó jelentések és elemzések:

Az integrált rendszer átfogó jelentéseket és elemzéseket kínál, amelyek segítségével könnyen mérheti marketing tevékenységei hatékonyságát és a törzsvendég program sikereit.

6.

Egyszerű integráció és kezelhetőség:

Az egységes rendszer egyszerűen integrálható meglévő szálloda menedzsment rendszereivel és weboldalával, így minimális erőfeszítéssel vezetheti be a törzsvendég programot és az automatizált marketing megoldásokat.

7.

Technikai támogatás és dokumentáció:

A kiterjedt technikai támogatás és dokumentáció segíti a szállodákat abban, hogy maximálisan kihasználják az integrált rendszer előnyeit és hatékonyan kezeljék marketing kampányaikat.

Következtetés:

Az innovatív technológiai integráció – a LeadEngine, a WordPress és a HostWare együttműködésével – lehetővé teszi a szállodák számára, hogy egyszerűen és hatékonyan kezeljék törzsvendég programjaikat, miközben automatizált és célzott marketing kampányokat futtatnak. Az érdeklődő szállodák felvehetik a kapcsolatot velünk a LeadEngine weboldalon keresztül, hogy megtudják, hogyan segíthetik ezek a rendszerek őket a vendégelégedettség és a bevétel növelésében.

  • Your cart is empty.