firebase

Firebase Cloud Messaging – Mautic 4 bővítmény

Gyors Megbízható Jól dokumentált Mautic bővítmény

Push üzeneteket használna oldalain, de nem bízik a OneSignal-ban? Alkalmazza 'Google - Firebase Cloud Messaging' push üzenet megoldásunkat, ahol ügyfelei adatai mindig az Ön saját kezében lesznek.

verzió: 4.0.0

Milyen célt szolgál?

A Mautic gyári kínálatában szereplő OneSignal push üzeneteket kezelő szolgáltatás sok tekintetben nem feltétlenül megfelelő az EU normatívának definiált GDPR elvárásoknak. Ennek kompenzálásaként került megvalósításásra – egyedi bővítményként -, a OneSignal push üzeneteket kezelő szolgáltatásnak megfelelő, de technikailag a Google – FCM szolgáltatására épülő megoldás.

Hogyan működik?

A bővítmény nagyságrendileg ugyanazon lehetőségeket biztosítja, mint a közismert OneSignal bővítmény, ahol magáért az üzenetek kiküldéséért, illetve a kapcsolódó felhasználói adatok tárolásáért a GDPR előírásoknak megfelelő Google – FCM szolgáltatása felel. Az érintett felhasználói adatok így teljesen izolált környezetben kerülnek tárolásra, az üzenetküldés szempontjából pedig felhasználásra.

Mire használható?

A push üzenetek küldésének felhasználói engedélyezésével lehetővé válik, hogy rövid üzenetek formájában is kommunikálhassunk contactjainkkal.

Függőségek

A bővítmény használatához szükség van:
  • a phpbolt nevű php kiterjesztés futtatási környezetbe való beépítésére
  • a plokko/firebase-php nevű composer csomag telepítésére
  • A kosár jelenleg üres.

Verziótörténet

4.0.0

  • új funkció Minden funckció, amit eddigi Mautic 3.*.*-as verziónk tartalmazott, vadonatúj Mautic 4.*.* köntösben.